Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio 2004: alarm vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 271 940, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 120

Ik heb een nieuw alarm om op mijn auto te monteren, om dit te doen moet ik dan de accu afkoppelen of kan ik gewoon stekker uit de oude en stekker in de nieuwe steken? Ik denk dat dit gewoon kan zonder problemen maar weet het niet zeker. Tijdens montage laat ik de auto open zodat het alarm niet af kan gaan. Iemand nog tips? of gewoon de zekeringen eruit halen, ik geloof dat er 3 zekeringen mee gemoeid zijn?
bvd

Herbie1961

Geplaatst door Herbie1961 , lid sinds 9 jaar geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Die kun je er zo opdrukken

Herbie1961, 2 jaar geleden

Bedankt, heb ik gedaan, het alarm, de sirene werkt weer, de piepjes bij openen en dichtgaan niet, ik ga nog eens kijken naar de zekeringen ( maar dat is waarschijnlijk hopen op iets wat er niet is) Heb jij enig idee wat er aan de hand is. Dus sirene werkt, alarmlichten werken, maar geen gepiep bij openen en dichtdoen?
Groeten

Hans4040 PRO, 2 jaar geleden

Volgens mij zit dat er niet op...staat er niets over in het boekje?

Herbie1961, 2 jaar geleden

Bedankt, maar voorheen en dan praat ik over een maand geleden waren de piepjes wel aanwezig, naar mijn idee komen die ook uit de sirene/hoorn? Maar weet ik niet zeker. Ik heb de alarmhoorn vervangen omdat deze het niet meer deed, waarschijnlijk waren de batterijen op. De sirene heb ik getest die werkt weer gaat af bij alarm, de knipperlichten ook dus dat werkt. Alleen in normaal bedrijf hoorde ik in het verleden bij openen en dichtgaan wel piepjes. Ik zou deze graag weer activeren maar heb geen idee hoe?

Hans4040 PRO, 2 jaar geleden

Geen idee hoe je dat kan activeren...misschien ligt het er aan welke versie sirene je hebt..?
Mijn E klasse piept ook niet, alleen alle richtingaanwijzers gaan een keer aan en uit.
Ik heb online het boekje van jou auto bekeken, maar daar staat niets in over piepjes.
Misschien dat de Mercedes dealer iets weet.
Succes.

vw cabrio PRO, 2 jaar geleden

beste,

waarschijnlijk heeft het te maken op welk land dat de sirenen geprogrammeerd staat.
mvg

Herbie1961, 2 jaar geleden

Ok hartelijk dank, dan zal ik dat bij de dealer even vragen,
groeten
Herbie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.