Mercedes-Benz Sprinter: door gezakte wielen vooras

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.9

Dag heren,van mijn sprinter zitten de vóór wielen schuin eronder,zelf dacht ik aan een versleten bladveer,maar ben net naar de garage gereden om wat andere onderdelen te bestellen,daar heb ik het natuurlijk gelijk gevraagt en zeiden ze mij dat de rubbers mischien versleten waren of de fusee kogels versleten zijn maar die zijn net nieuw,kan iemand mij zeggen waar ik nog meer naar kan kijken zo op het eerste oog kan ik niets van slijtage zien als het aan mij lag ging ik de veer vervangen,wat ik wel vreemd vind is dat de aanslag rubber wel erg dicht in de buurt van de draagarm komt als je de auto flink met de hand op en neer schud raakt die buffer de draagarm ik zie de sprinters vaak op de snelweg rijden met ook schuine wielen eronder.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stermonteur (0) PRO, 17 jaar geleden

voor veer vervangen deze is `moe`.

flow (0), 17 jaar geleden

dat dacht ik al,weet je ook wat een veer gaat kosten ongeveer.bedankt voor je reactie.

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Het veerblad voor is gebroken dus hij is eeeerg moe

Gr Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.