Mercedes-Benz Vito: dynamo

Bouwjaar: 2001

Hey,

Kan er iemand van jullie mij vertellen wat de laadstroom van de dynamo is?
Het gaat hier om een 110cdi van 2001.
Alvast bedankt!

Groetjes,

Andy

Andy406

Geplaatst door Andy406 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

denk iets van 90 ampere of zo

Andy406 (0), 18 jaar geleden

Hey mb man bedankt voor de reactie.

En weet je toevallig, als ik nu bij de eerste battery (75Ah) nog een tweede aansluit van 60Ah met een scheidingsrelai ertussen of ze de dynamo dit kan trekken? Of duurt het gewoon wat langer voor ze beide vol zijn?

Groetjes,

Andy

stermonteur (0) PRO, 18 jaar geleden

Het duurt dan altijdt wat langer,het beste is om de bestaande accu van 75Ah te vervangen door een accu van 100Ah deze past gewoon onder de linker stoel.De max laadstroom is +/- 90 Ampere

Andy406 (0), 18 jaar geleden

Hey stermonteur, alvast merci voor de reactie.

Maar de tweede accu zou als huishoudaccu dienen en zo kan ik altijd nog starten, moest de tweede accu al te ver ontladen zijn.
Maar inprincipe kan het geen kwa voor een tweede accu erbij tezetten, het duurt dan gewoon wat langer voor de accu`s vol zijn?

Groetjes,

Andy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.