Mercedes-Benz Vito: kan motor niet afzetten

Bouwjaar: 1998

VITO T108D na vervanging van de gloeipluggen (incl uit/inbouwen inlaatspruitstuk) krijg ik de motor niet meer uit. Ik moet hem smoren omdat de motor blijft doorlopen bij het afzetten contact. Brandstofafsluiter werkt dus niet alle vaccuumslangen lijken goed gemonteerd. Weet iemand van de vrienden raad?

peter pan8896

Geplaatst door peter pan8896 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Toch een vacuumslang verkeerd gemonteerd of gescheurd. Andere oorzaak kan dit niet hebben.

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

idd ergens een slang niet goed erop of kapot

peter pan8896 (0), 18 jaar geleden

Dank voor de tips, ik heb me hier op geconcentreerd. Na veel zoeken bleek het een gescheurde lucht aansluiting op het thermoplugje voor stationair toerental. Plugje vervangen en alles weer ok.

nouky (0), 18 jaar geleden

Zit er bij de accubak ook een vacuumslang? Ik zit met hetzelfde probleem alleen na het vervangen van de accu.(motor blijft doorlopen en stopt pas na 5 sec.met veel gestoot)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.