Mercedes-Benz E-Klasse: E220 CDI wil niet meer dan 3000 toeren maken

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Wij hebben een mercedes E 220 CDI staan en wil niet meer dan 3000 toeren maken foutcode's uitgelezen maar geeft geen foutcode aan. Bij de dealer geweest en daar zijden ze dat de automaatbak kapot was deze hebben wij laten reviseren bij De boer transmissies in Staphorst maar het probleem is nog het zelfde niet meer dan 3000 toeren. kent imand dit probleem alvast bedankt Jonny

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 16 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i... Daar was toen het probleem dat hij in noodloop ging en na het vervangen van het vacuumpotje wat daar staat beschreven is het probleem opgelost.. Misschien bij jou hetzelfde, want dit hebben wij later ook bij de 2000 modellen al 2x voor gehad.

jonny (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij doet het weer de versnelingsbak was goed maar hij moest resset worden en daardoor bleef hij in de noodloop lopen maar bedankt voor het meedenken en tot de volgende keer M.V.G Jonny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.