Mercedes-Benz Vito: EDC STORING

Bouwjaar: 1999

MIJN MERCEDES HEEFT ME GISTER LATEN STAAN NADAT DEZE EEN EDC STORING aangeeft alsk ik dna later weer probeer tegaan starten pruttelt ie effe en gaat weer uit.ik heb dus in het instrucktie boekje geken en er staat electroniche diesel regeling defeckt.maarja waar moe tik da tprobleem nu gaan zoeken wie heeft de tip voor me alvast bedankt

vito112

Geplaatst door vito112 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

naar de dealer slepen en uit laten lezen.

Willem

vito112 (0), 19 jaar geleden

onder tussen staat ie weer bij me thuis alstie koud is is het starten en lopen dat is het vreemde.maar alstie zeg maar 10 min draaid hop en weer uit

Pauley (0), 19 jaar geleden

Ik heb zelf eens gehad dat de brandstof onderbreker niet open wilde bij warme motor (110D). Afkoelen en hij gaat weer open. Maar als hij eenmaal liep bleef hij lopen, warm of koud. Met een 110D blijft in geval van dichtblokkeren de voorgloei indicator branden. Je kan dan een bypass maken door de dieselleiding direct te monteren zonder de onderbreker. Wel aan de electrische aansluiting laten zitten anders grijpt het motormanagement in.

Beste oplossing voor jouw probleem is echter: zoals willem hierboven meldt. Heb je dat al gedaan?

vito112 (0), 19 jaar geleden

het probleem is inmiddels op gelost na telfonich contackt met een monteur van de mercedes benz garage fijn dat er toch nog mesnen zijn die de ander netjes tewoord staan.een pluim voor deze monteur van wensink drachten.

andre382 (0), 18 jaar geleden

Fijn, maar wat was de oplossing dan ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.