Mercedes-Benz E-Klasse: electrische afstelling buitnespiegels werkt niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: W210

Wie kan mij helpen?

Mijn electrische afstelling van mijn buitenspiegels werkt niet van mijn 290 Turbodiesel Combi. De spiegels zijn wel electrisch naar binnen te klappen. Ik heb 2 zekeringen gevonden. Een in het zekeringhuis onder de moterkap en 1 onder de achterbank in het zekeringenhuis aldaar. Allebij nagekeken en zelfs doorgemeten en in orde.
De aansluitingen op de schakelaar onder het paneel bij de pook zijn ook goed geplaatst. Tenminste daar ga ik vanuit daar de andere bedieningen goed werken.

Heeft iemand een idee waar verder te zoeken. Is er ergens misschien nog een zekering?

Ik hoop op dit forum tot de oplossing te komen.

Peter

vanderwouden

Geplaatst door vanderwouden , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

willy9 PRO, 12 jaar geleden

waarschijnlijk zijn de draden in de spiegel door voor het verstellen spiegel komt wel eens meer voor spiegels demonteren en meten


groetjes

vanderwouden, 12 jaar geleden

Ha Williy,

ik heb de spiegels doorgemeten. Op de stekers zit spanning. Op elke draad afzonderlijk naar gelang in wat voor stand ik de schakelaar bediend. Drie draden voor de instel-functies. Nu zou het kunnen zijn dat de motoren defect zijn, maar dat zou toevallig zijn voor allebij de zijden. Waar ik ook naar gezocht heb is een massa draad. Niet gevonden, maar misschien kriijgt hij de massa via het chassis? Heb je misschien nog een ander idee waar ik zou kunnen zoeken?

Alvast bedankt!

willy9 PRO, 12 jaar geleden

als ge spanning krijgt tot aan de stekker van de motortjes probeer de motortjes dan rechtstreeks met een plus en min draad en zie of ze dan welk werken dan weet ge of ze defekt zijn

vanderwouden, 12 jaar geleden

Hoi Willy,

het duurde even voor ik je raad kon opvolgen, maar bij rechtstreekse aansluiting werken ze. Ik heb in deze topic : http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p... gelezen over een soortgelijk probleem. Zou dit misschien ook op toepassing kunnen zijn voor mijn probleem?

willy9 PRO, 12 jaar geleden

het lijkt inderdaad dat er een can -storing is - u kan dan best eens volgens die topic verder zoeken daar uw wagen het zelf de jaartal heeft
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.