Mercedes-Benz 210: terug vallen in vermogen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 v6

soms als ik de mercedes start en wil wegrijden kan ik gasgeven wat ik wil maar wil dan niet op gang komen
als ik dan stop en zet hem uit gaat het meestal wel weer nu kwam ik terug uit breda en reed 160 opeens wou hij niet meer trekken en de snelheid ging naar beneden de automaat schakelde terug en de auto kwam op de vlucht strook tot stilstand na even stationaar gedraaid te hebben kon ik weer weg rijden de snelheid kon ik weer opvoeren tot 160 maar voor mijn gevoel hield hij boven 3500 toeren wel een beetje in ben er wel mee thuisgekomen moter draait op zich geweldig maar houdt toch af en toe in en de automaat schakeld dan ook raar naar mijn idee wie weet waar ik dit moet zoeken er gaan geen lampjes branden of wat dan ook er staat 180000 km op en is altijd perfekt onder houden wie o wie kan mij met dit rare probleem helpen


PROBLEEM OPGELOST nieuwe luchtmassa meter gestoken loopt weer als de brandweer
schijnt een van de weinige dingen te zijn die bij dit type voor komen je hoeft geen heel
huis te steken a 300 euro maar is los leverbaar van piedburg voor 100 euro
groet hans

hans kinds

Geplaatst door hans kinds (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

best eerst laten uitlezen -- is zo gokken

groetjes

arie 1979 (0), 14 jaar geleden

Ik had het zelfde probleem met optrekken en bij hoge snelheid maar was geen luchtmassameter maar een luchtbuis naar de turbo zat een scheur in en rijd nu weer top (c 200 cdi 2003)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.