Mercedes-Benz E-Klasse: electronica probleem met E220cdi w211 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: e220cdi

g.dag ik heb sinds enkele maanden een E220 cdi (nieuw type 2002 w211) die tot enkele weken terug probleemloos was nu gaat echter de centrale vergrendeling niet meer open met de handzender alleen mechanisch zodat het alarm afgaat verder is de cruiscontrol 2x uitgevallen restraint system defective? ,zijn de remmen een keer uitgevallen en geeft het display de melding stroomverbruikers uitgeschakelt van tijd tot tijd met een accu ?? wat zou dit kunnen zijn en wat moet ik dan vervangen ? gr willy

de veer

Geplaatst door de veer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

waarschijnlijk al een slechte batterij in de koffer,
srs melding betekent een fout in het airbag systeem ,best eens laten uitlezen
en remmen die uitvallen moet je dringend naar de garage dit word bijna in alle gevallen onder garantie hersteld ongeacht de kilometers vermoedelijk sbc unit die vervangen moet worden

de veer (0), 16 jaar geleden

g.mor izzi bedankt voor je reactie kan ik de batterij loskoppelen en vervangen in de koffer zonder problemen ? ik heb gelezen dat je dan weer een storing krijgt wanneer de batterij wordt losgekoppelt ?

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

neen deze kan je gewoon vervangen ,maar je moet dan wel terug de ruiten programeren en schuifdak als je deze hebt ruiten allemaal eens open doen en de knop lichtjes indrukken sluiten,en paar seconden houden ,knoppen van de ruiten hebben namenlijk 2 standen naar boven ,je moet maar eens proberen

de veer (0), 16 jaar geleden

g.mid izzy bedankt voor uw reactie ,batterij heb ik vervangen en ik heb nu inderdaad problemen met het sluiten van het schuif-kanteldak ? zou u uit kunnen leggen hoe ik deze terug kan programeren ?

Bart449 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon de schakelaar in de eerste stand naar voor bedienen, totdat je een 'klik' hoort. Daar bij gaat het schuifdak in klapstand staan. Schakelaar naar onder trekken en 't is gebeurd.
MVG

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.