Mercedes-Benz E-Klasse: elek. raambediening E220 cdi

Bouwjaar: 1998

hallo,
van een E220 CDI (1998) hapert (in willekeur) de elek. raambediening van linksvoor/rechtsvoor. bij tijden wil het alarm ook niet op scherp. ook het ontgrendelen met a.b. wil soms niet, zodat je met mech. sleutel de deur moet ontgrendelen, met gevolg dat het alarm afgaat.
wat kan dit zijn (de garage heeft al een nw. raammotortje en een relaisunit vervangen)?
gaarne reactie.

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ron10345 (0), 18 jaar geleden

als ik de raamschakelaar bedien, hoor ik geen "klik" in de deur. als ik de stekker los haal en weer aansluit, doet de bediening het weer. volgens mij moet het niet op deze manier telkens als er een storing optreedt. weet iemand een truc ?

Ron10345 (0), 18 jaar geleden

probleem lijkt verholpen. na constatering dat linksachter-portier een breuk in kabel had, is deze breuk gesoldeerd en het systeem werkt als het dient te werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.