Mercedes-Benz E-Klasse 2010: Esc

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Ik heb een Mercedes e550 uit Canada
Maar af en toe bij flink gas geven gaat het esc lampje branden en heb ik haast geen vermogen meer maar als ik hem aan en uit zet is het weer weg wie weet wat het is of kan zijn
Alvast bedankt

Michael112

Geplaatst door Michael112 , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

memos PRO, 1 jaar geleden

ESC, Electronisch Stabiliteit Controle, heeft te maken met een beveiliging ivm het uitbreken in de bocht bv. Dit systeem heeft een storing en gaat daarom branden en zet de auto in noodloop. Het systeem wordt gecontroleerd via de ABS. Uitlezen geeft een aanwijzing.

Vaak is het één van de Abs sensoren die stuk is, maar het kan ook een bedradingsprobleem zijn. Je kan het laatste zelf checken door bij elk wiel de bedrading te checken. Is er een defecte sensor, dan kun je dat het beste met een scanner checken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.