Mercedes-Benz W 203: ESP

Bouwjaar: 2001

Kan iemand mij vertellen hoe ik kan zien wanneer het Esp kastje echt stuk is No:A 20 95 45 28 32 , of dat het nog te repareren is,of dat ik toch een nieuwe moet kopen?
Misschien hebt iemand hem nog ergens liggen.
0655767150

bertus1249

Geplaatst door bertus1249 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is dat toch met die ESP kastjes van de C klasse,dit lost de dealer toch wel op ivm garantie/coulance??Was tenminste nooit een probleem bij MB,of staat het er nu anders voor?

bertus1249 (0), 19 jaar geleden

Ik heb deze auto nog niet op kenteken staan, moet hem nog aan melden bij de RDW. Bij deze auto heb ik diagnose test laten doen omdat hij nu op het noodprogramma loopt,en daar kwam uit dat het de ESP is.

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kun je snel achter komen als omruilt met een goeie...niet iemand in de buurt die er 1 heeft?[zo'n auto bedoel ik dan he]anders heb ik r wel 1..

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

bij de 203 is er een aktie geweest waar men de stekker op de esp blok in de motorruimte,moest los nemen en 3 draden met pinnetjes moest vervangen ik geloof pin 17,18,19 .
bij de dealer is er een reparatiesetje te verkrijgen ,als je dit besteld zie je automatisch welke draadkleur je moet vervangen. er zou namenlijk oxidatie op de pinnetjes komen .
veel succes , veel succes

bertus1249 (0), 19 jaar geleden

Arnold, ik heb niemand bij mij in de buurt die er één heeft staan.Maar ik vind het ook geen bezwaar om er voor te moeten rijden om zo kastje uit te proberen,of te kopen,maar ik het wel zeker weten of hij stuk is, of hoe ik de mijne kan testen.Maar moet de auto dan weer aan de diagnose kast (KASSA)? of zou hij het dan gelijk doen zoals hoort,......Ik hoor het wel.

bertus1249 (0), 19 jaar geleden

Mb Sterretje,
Ik zal zeker nagaan of zij dat hebben, en nog meer problemen hebben gehad met die ESP.( bedankt voor de tip)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.