Mercedes-Benz 220 CDI trend: Verlichting Dashboard, Nummerplaat Fan kachel, stoelleuning

Bouwjaar: 1999

Wie kan mij helpen, de verlichting van mijn dashboard hield er plotseling mee op lampjes vervangen echter alleen mijn kilometerstand en klok zijn nu te zien hoe kan dit. Ook de fan van mijn kachel hield er plotseling mee op af en toe hoor ik op stand 3 en 4 nog een zach ratelend geluid en blaast de fan heel zacht. De nummerplaat verlichting is er ook mee opgehouden lampjes vervangen echter geen resultaat. Alle zekeringen gecontroleerd en die zijn goed. Een ander probleem dat ik ook heb is dat de armleuningen van de stoelen alleen nog maar omhoog gezet kunnen worden.

Willemk

Geplaatst door Willemk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je echt alle zekeringen gecontroleerd????
Toch lijkt het echt dat er een zekering kapot is.
Er zitten op verschillende plaatsen zekeringkasten.
Deze staan ook in het handleiding boek.

Willemk (0), 19 jaar geleden

Ja Maik alle zekeringen gecontroleerd, zowel onder bestuurders stoel, stuurkolom en rechtsonder dashboard bij passagierstoel en die zijn niet kapot. Probleem blijft bestaan. Bedankt in ieder geval

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

veronderstel dat dit over een v-klasse gaat of ben ik mis.
armleuningen is een veel voorkomend probleem en is enkel te verhelpen door de armleuning te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.