Mercedes-Benz SLK-klasse 2000: Gaspedaal

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Als ik gas geef pakt hij t gas niet gelijk op, komt dan langzaam op gang , als ik hem dan uitzet en ff wacht doet ie het weer normaal. Kan dit e.o.a. sensor zijn die bij t gaspedaal zit of kan t ook wat anders zijn ? Ze hebben mij vertelt dat als ik het gasklephuis reinig ook kan helpen , weet iemand hier iets van ?

boorder

Geplaatst door boorder , lid sinds 14 jaar geleden

3 Reacties

oldford PRO, 2 jaar geleden

Het klinkt alsof de motor in "noodloop" staat, wat je opheft door de motor opnieuw te starten.
Heb je de auto al laten uitlezen?

    Ok dat wat u zegt klopt, als ik hem opnieuw start is het weg maar ook zo ineens weer terug. Op het dashbord geeft hij niets aan maar een keer uit laten lezen kan geen kwaad ,dat ga ik doen zodra ik meer weet laat ik mij weer horen . Voor nu bedankt gr Daan - boorder, 2 jaar geleden

boorder, 2 jaar geleden

Auto uit laten lezen gaf aan dat luchtmassameter en gaspedaalpositiesensor niet goed waren ben begonnen met luchtmassameter maar doet t nog dus ga volgende week ook de sensor maar vervangen ,dan hoop ik dat t over is ,dan last ik weer van mij horen gr Daan

    Kan iemand mij vertellen waar de gaspedaalpositiesensor zit bij een slk 200 van 2001 ? - boorder, 2 jaar geleden

boorder, 8 maanden geleden

Opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.