Mercedes-Benz A-Klasse: Geen richtingaanwijzers ook de alarmlichten werken niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: A 170 cdi 70 kw

Besten,

Ik heb een A-klasse binnen waarbij geen enkel knipperlicht het doet dus ook niet met de noodknop 6 knipperlichten tegelijk.

De wagen heeft een trekhaak, en heb een test bij de trekhaakstekker gedaan, krijg spanning waar het moet, behalve ook geen spanning bij de aansluitingen van de pinkers.

Zekeringen nagekeken, er is er geen enkele stuk, volgens de bijsluiter van de zekeringen is er wel geen zekering appart voorzien voor de richtingaanwijzers.
Is er in dit model een pinker-relais?

Via Mercedes-dealer hebben ze mij vertelt dat de pinkerdoos in het dashboard display is verwerkt en een ander heeft me verteld dat het via een SAM module loopt.
Welke is het nu? en waar is deze gelocaliseerd?

Iemand een idee of ervaring met zulks?

Alvast bedankt voor het meedenken.
Mvg, Tom.

TDG

Geplaatst door TDG (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TDG (0) PRO, 10 jaar geleden

De batterij van de wagen was na testen aan vervanging toe inwendig cel kortgesloten, en met het loskoppelen en de nieuwe terug aangesloten werken de pinkers nu weer. Lag het aan de slechte accu? alles werkte behalve de pinkers, raar. In ieder geval probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.