Mercedes-Benz Sl-Roadster: geen stroom op brandstof pomp

Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

beste corL9 in 96 schijnt het veranderd te zijn met het mas relai volgens mercedes heeft het te maken met KA injectie en heb volgens mercedes KI of KE injectie maar zeggen niet waar het brand stof relai zou zitten onder het tablou zit hij zeker niet heb de pech dat het weer ergens anders zit misschien kan je me nog verder helpen maar in ieder geval hard stikken bedankt voor de moeite gr peter zal blij zijn als hij weer loopt

vakantie

Geplaatst door vakantie , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

Ralf_Jensen PRO, 12 jaar geleden

Waar gaat dit over ??

cor9 PRO, 12 jaar geleden

type wdb 129 pomprelais (zwarte 3cm op7cm met opschrifte 6cyl - 6000tr/m- airc ) moet bij de ke-abs computers rechts onder een afdekplaatje zitten ik geloof 4 kruiskopschroefjes rechts in motorruimte (aan voorruit bijrijder)de MAS relais zit daar ook (wit metalen relais 4cm op 10cm met een vleugel op welke door verdraaien de relais zich in de stekker trekt of lost.
ps; ik weet niet meer zeker of de zwarte relais(pomp) er nog bij zit --indien niet aanwezig is hij bij in de MAS relais ingebracht (nieuwe uitvoering)
suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.