Mercedes-Benz 220: Geen Vermogen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

IK HEB HET VOLGENDE PROBLEEM MEEGEMAAKT.

Tijdens ik aan het rijden was tegen ongeveer 150km/u is de auto begonnen van snelheid te verminderen. Alsof er iemand achteraan de auto trekte; hij is dan tot ongeveer 130Km/u gezakt maar mijn voet blijf gas plancheé. Vanaf dan werkte de turbo ook niet meer. Het was precies plat diesel. Als ik de auto af-, vervolgens terug op zet werkt de turbo dan weer normaal tot ik die probleem terug meemaak.

Aan wat kan dit liggen,

graag advies

Mvg,

Oktay.

OktayK.

Geplaatst door OktayK. (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RolandK10257 (0), 15 jaar geleden

Uit laten lezen ? CDI Motoren hebben die mogelijkheid dus dat lijkt me het eerste wat je kunt doen.

Pieterb1 (0), 15 jaar geleden

Lijkt op een katalysator vol met roet (en dus in de noodloop).
Zal in die richting gezocht moeten worden.

succes

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb het een keer meegemaakt dat de Kat los in de demper zat en onder het rijden draaide en zo de uilaat dicht hield na een tijd draaide hij weer goed en had de auto weer vermogen, even de uitlaat losgehaald en er aan geschud, nu hoorde je duidelijk de losse kat in de pijp. door te veel tegendruk in de uitlaat levert de turbo ook geen druk meer aan de inlaatzijde daardoor spuit het motormanegement geen diesel meer in ( roetgrens) zo heb je een cirkel, dus pijp er af en nog een keer testen.

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.