Mercedes-Benz 300 Oldtimer: geen vonk

Brandstof: Benzine, Motorcode: 380se

Hallo ik heb hier een 350 se w126 type en ik heb geen vonk rotor draait rond,bobine wordt bloedheet niet lang geleden alle kabels bougie's rotor en verdeelkap vernieuwd i.v.m gasinbouw andere bobine geen verschil,nu heb ik die module in mijn hand maar weet iemand de meetwaarde van dit apparaat dat is dat grijze kastje linksvoor achter koplamp daar waar de draad van de halgever ingaat een stekker met vier aansluitpunten 31-TD-16-15 en aansluiting halgever nummers 3 en 7 ik kan wel een andere halen maar wil toch zeker van mijn zaak zijn waarom wordt anders die bobine bloedheet aansluiting van halgever losgehaald maar toch wordt de bobine bloedheet,op de plus bobine 12 v en de andere aansluiting 3.5 volt halgever aangesloten op ohm meter en pulseert mooi tijdens het starten

Geplaatst door

anoniem-1573996169 (0)

al 23 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

andere spanningsregelaar en loopt weer als een nieuwe

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 Oldtimer of stel zelf een nieuwe vraag.