Mercedes-Benz C-Klasse: geratel bij koude start

Bouwjaar: 1996

Heb sinds juli een nieuwe brandstofpomp ,en heb nu weer last van een geratel bij de koude start.Dit duurt niet lang,en is na ongeveer een kilometer rijden over.Ikzelf dacht,dat dat van de pomp komt,omdat het ook bij de oude pomp speelde.Nu heb ik horen zeggen,dat ze ook wel een nieuw stukje groter afvoerslang op de pomp zetten ,en dat het dan ook over moet zijn.Verder dat,dat geratel van de egr klep komt en dat het geen kwaad kan.Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Henk,
bij mijn c klasse benzine was het geratel afkomstig van de demper van de multireim spanner.(een soort schokbrekertje)
Ook alleen maar als hij koud was.
De rubber busjes waren uitgesleten.
Busjes vervangen en het geratel was over.
Misschien even naar kijken , je weet maar nooit.

mvg,
Hans.

mobiel (0), 18 jaar geleden

Hallo Hans,ik weet wat je met het dempertje bedoeld,ik zal daar nog eens naar kijken.Hopenlijk is het probleem dan op opgelost.Zit al heel lang te zoeken wat dat nou is.Alvast bedankt voor de reaktie,gr Henk.

mobiel (0), 18 jaar geleden

Hallo Hans,heb vanmorgen even gekontroleerd,bij het starten.Heb tegen hetdempertje aan zitten drukken.Het is inderdaad het dempertje.Nooit gedacht dat dat ding het kon wezen.Nogmaals bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.