Mercedes-Benz Vito: gloeid niet voor

Bouwjaar: 1999

hallo,

ik heb hier een mercedes vito 2300D van 1999 die niet meer voor gloeid. maar onder het rijden gaat toch het gloeilampje branden. dees probleem is nog al eens voorgekomen,maar toen hebben we de gloeiers vervangen en het probleem was opgelost.
nu is het een maand geleden dat we deze vervangen hebben en nu heeft hij het weer,maar nu is het veel erger. en waar bevind zich de gloeirelais?

kan iemand mij helpen,

vriendelijke groeten,

fabrice

fabrice2995

Geplaatst door fabrice2995 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de linker koplamp in die hoek, even een spanning zoeker met de ene zijde op de +30 aansluiting zettenvan het relais dit is een boutje, en de andere in de losgenomen stekker met de 4 aansluitingen van de gloeibougie`s als je nu de stekkers van de bougie`s afzonderlijk aan prikt dan gaat als het goed is bij elke bougie het lampje branden zij ze defect ( doorgebrand ) dan brand je spanningzoeker niet, je kan ook nog hebben dat er kortsluiting in, zit dit is te meten met een zekering van 15 A die je het zelfde aansluit als je spanning zoeker brand de zekering door is de bougie defect blijft hij heel dan is dit een globale snelle manier om ze te controleren.
Succes Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.