Mercedes-Benz C-Klasse: gloeizekering

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: c200 cdi 2.2

Hallo allemaal,


Weet er iemand waar de gloeizekering van mijn auto zit , hij start namelijk wat moeizaam s'ochtends.


Alvast bedankt voor jullie reactie's

dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63

Geplaatst door dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

dat zal niet aan de zekering liggen want als die kapot is start ie helemaal niet.mischien gloeispiraal kapot? blyft het lampje branden . ook kan er lucht in je leidingen zitten.dan zie je allemaal luchtbellen in de doorzichtige leiding. dan moet je alle o-ringetjes vervangen.zogebeurt. komt vaak voor. succes martin

izzi (0) PRO, 17 jaar geleden

een cdi kan gemakkelijk starten zonder gloeibougies,u kan deze testen door de dikke zwarte stekker af de stuurdoos te trekken (onder je ruitensproeierbak) en elke draad eens tegen de plus leggen als deze vonkt dan is de gloeibougie goed ,zoniet is deze te vervangen volgorde van de cilinders staat op de stekker zelf ,en de zekering van je gloeirelais zit ook op de zwarte stuurdoos.
maar het kan naruurlijk ook nog vele andere oorzaken hebben ,zoals hogedrukpomp,injecteur,opvoerpompje,raildruksensor,lucht in de leidingen....

dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63 (0), 17 jaar geleden

nou het zit zo hij probeert te starten maar slaat niet aan en de tweede keer slaat hij gewoon aan net of er niks aan de hand is..

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat je de retourlek van de verstuivers maar eens moet meten waarschijnlijk zit daar je probleem.
Als er een gloeikaars stuk is gaat je controle lampje weer aan na start zodat je kunt zien dat er gloeistoring is. Als er een kaars stuk is vervang ze dan maar allemaal want meestal gaan er kort na elkaar meerdere stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.