Mercedes-Benz ML 270CDi: Gordijn airbags weer inschakelen na ombouw

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Ik ben een ML270CDi van grijs naar geel kenteken aan het ombouwen. Hierbij zijn de stekkers van de gordijn airbags en de gordelspanners links en rechts losgemaakt (achter het achterste kunstof zijpaneel). Alleen deze stekkers weer opnieuw insteken zal wel niet genoeg zijn, ik neem aan dat deze ook weer ingeschakeld moeten worden. Kan me iemand vertellen hoe dit zit?

Alvast bedankt

Widdie

Geplaatst door Widdie (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lomaxjjs (0) PRO, 16 jaar geleden

Normaal gesproken wordt de windowbag niet uitgeschakeld bij de ombouw naar grijs, alleen worden de gordels achter weggehaald en komt er een weerstand voor in de plaats. Altans zo maakte ik ze toen ik nog bij G-center werkte. Maar er zijn er ook die alles afknipte en de weerstand er in soldeerde.
Neem contact op met g-center en vraag maar naar Camiel die kan je wel verder helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.