Mercedes-Benz M-Klasse: Groot licht gaat spontaan knipperen of blijft branden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 cdi

Hallo mede forum gebruikers.

Ik heb hier een mercedes 270ml uit 2003 met een probleem dat soms (meestal als ik de verlichting aanzet) spontaan een keer het grootlicht knipperd.Ook onder het rijden gebeurd dit wel eens. ik heb het relais al vervangen maar dat heeft niets geholpen. ook heb ik gehad dat als
ik het licht op groot licht zet door de hendel van me af te duwen en daarna weer in de neutraal stand plaats dat het groot licht dan ook blijft branden en het niet anders uit krijg door de verlichting even helemaal uit te schakelen. best vervelend onder het rijden voor teggenliggers.
iemand hier ervaring mee wat het kan zijn.?

Met vriendelijke groet,
Jo

jo zegers

Geplaatst door jo zegers (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

pinklichtschakelaar vervangen is kapot

jo zegers (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie isar.

Waar kan ik die pinklichtschakelaar vinden? of is dit de combinatieschakelaar onder het stuur?en is dit een meer voorkomend probleem??
bij voorbaat dank

groetjes jo

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

ja

jo zegers (0), 13 jaar geleden

Dag Isar en andere forum gebruikers

ik heb de combischakelaar vervangen maar het probleem is hier mee niet verholpen.. ben er wel achter gekomen als ik een beetje klop op de zekering kast links voor dat ze dan ook aan en uitgaan. heb al gezocht naar een los contactje maar niks kunnen vinden.
iemand nog ideeën.?
Groetjes jo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.