Mercedes-Benz C-Klasse: Haperende afstandbediening!!!!!!!

Bouwjaar: 2001

Wie kent dit probleem: De ene keer werkt de afstandbediening van mijn Mercedes C 230 sportcoupe feiloos en de andere keer moet je eg paar keer drukken voordat hij opend of sluit.
De batterijen zijn al vervangen dus daar kan het niet aan liggen. (Of heeft het met wat anders dan de afstandbediening te maken)
Wie heeft dit ook wel eens meegemaakt en wat kan ik er aan doen? Ook het inleren heb ik al paar keer geprobeerd wat hier op de site al eens is uitgelegd.

Graag reactie BVD

D1852

Geplaatst door D1852 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo DvK
eerst zou ik na gaan of het probleem op 1 of op 2 sleutels voorkomt, 2e, is het een radiografisch probleem of ook infra rood -> richt met de sleutel op de klink (blokje waar anders het slot in zit) op maximaal 1meter afstand bedienen terwijl je richt op dit blokje(nu benut je de infra rood funktie van de sleutel), is het probleem er dan niet en wel hetzelfde probleem op 2 sleutels als je niet richt, dan ontvangst probleem met radiografisch deel in de auto meest voor de hand liggend, sleutel probleem met 2 sleutels is ook niet uit te sluiten.

D1852 (0), 18 jaar geleden

Bedankt Rene voor je reactie,
Dit probleem doet zich voor met de beide sleutels en het bedienen werkt eigenlijk alleen maar van dichtbij (niet meer dan een meter!!) wat ik dus eigenlijk ook veel te dichtbij vind, bij andere merken is het "klik klik" ook van verder dan een meter) Wat mij verder opvalt maar kan toeval zijn, de auto heeft pas 3 weken stilgestaan en toen heb ik het elke keer geprobeerd en toen werkte het wel naar behoren maar wel van dichtbij overigens en nu is de auto weer in gebruik en het haperen begint weer.

Hoor graag weer van je
MVG

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.