Mercedes-Benz Cls-Klasse: Heb ik een startaccu nodig, of agm accu of gel accu

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0

Goedeavond allemaal,

Mijn Mercedes cls 500 is toe aan een nieuwe accu. Nou is mijn vraag ze hebben mij verteld dat ik een gel accu nodig hebt kan ik ook een andere erin zetten bv agm accu of gewone start accu?

Gel accus 95amp zijn prijzig vandaar.

En kan ik ook 100amp erin zetten of hoger?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

lazcoste61

Geplaatst door lazcoste61 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1585) PRO, 9 jaar geleden

Er in zetten wat er in hoort , ook voor de accu maakt het tegenwoordig uit wat er in komt/zit , electronika kan vreemd gaan doen bij een verkeerde accu.

lazcoste61 (0), 9 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Er in zetten wat er in hoort , ook voor de accu maakt het tegenwoordig uit wat er in komt/zit , electronika kan vreemd gaan doen bij een verkeerde accu.[/quote]
Okee bedankt nu zit er een varta accu erin.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Als er een AGM-accu in zat(wat ik wel vermoed) dan ook weer zo'n zelfde plaatsen. Zoals Kaleido al zegt, je kan er de raarste storingen door krijgen.

Hans4040 (305) PRO, 9 jaar geleden

Gewoon de zelfde accu terugplaatsen...
kijk wat er nu in zit en plaats een zelfde terug.

Je zal na het vervangen even het stuur een keer naar links en naar rechts moeten draaien (met draaiende motor) en de ramen opnieuw inleren, dat is alles.

lazcoste61 (0), 9 jaar geleden

Dankjewel voor jullie hulp en advies

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.