Mercedes-Benz c 200 compressor: help??????????

Bouwjaar: 2000

Onze auto heeft echt kuren, Tientallen keren gaf hij een storing het afgelopen jaar. Uitlezen,en dan geeft hij een te geringe luchtinlaat aan. Luchtmassa meter, luchtfilter,klepje uitlaat systeem zijn vervangen evenals 2 computers. En telkens na ongeveer 1 week merken we al dat het vermogen weg valt zonder dat er overgens een storing word aangegeven. Dat gebeurt als we flink gas willen geven dan springt het lampje van het motor mannegment aan.Uitlezen,en hij rijdt weer perfect.... Zonder dat er verder iets aan is gedaan.Voor 1 week dan! Alleen afgelopen zomer is hij 8 weken niet in de garage geweest, zelfs een rit naar spanje en terug gaf totaal geen problemen.
Zou hij weersgevoelig zijn???? (geintje).
Onze dealer ,een mercedes specialist,moet er toch ook moedeloos van worden??
En ze houden vol, aan hun ligt het echt niet!
Wij rijden zolang in een c180 van hen. Die heeft geen problemen.
Onze vorige 2 mercedessen ook niet anders zou je toch het vertrouwen in dit merk gaan verliezen... Maar dit is de eerste van een vrij jonge leeftijd en heeft dus best wat euro's gekost en dan krijgen we dit....
WIE HEEFT DE GOUDEN TIP??????
Met vriendelijke groet

lucamo@tiscali.nl

Geplaatst door lucamo@tiscali.nl (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Andre.L (0), 20 jaar geleden

Er staat me iets bij van waterlekkage in de zekeringkast bij dit model, is hier al de modificatie op gedaan en is er niks nat geworden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.