Mercedes-Benz 300: Het inhouden van benzinemotor 300e

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

Hallo,
Ik heb een mercedes 300e uit 1989 en heb het volgende probleem.
Toen ik hem gekocht heb starte hij op vijf cilinders een bougie kabel sloeg door heb alle bougie kabels vervangen [merk beru]plus bougies [merk ngk] en de verdelerkap en rotor .
Maar nu houd de motor verschrikkelijk in als ik langzaam het gas intrap loopt hij als een zonnetje maar als je het gas in een keer intrapt smoort hij.
Ik heb de brandstoffilter al vervangen en de kat gedemonteerd want het co stond te laag mischien dat de kat. kapot is gegaan.
Wat kan dit wezen?
m.v.g willem

mr.hatz

Geplaatst door mr.hatz (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

Controleer de vervroeger eens, veel kans dat deze de geest heeft gegeven, deze wordt aangesproken als je gas gaat geven, onderdruk in het spruitstuk, trekt dan de ontsteking naar een vroeger tijdstip

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.