Mercedes-Benz S-Klasse: Hoe gaat de Wintertire limiet eraf (tot 210kmh)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5L

Tijdens mijn rit door het snelle Duitsland, krijg ik de melding "Wintertire Limit 210 Km/h" op het display en gaat de auto niet harder dan 210 Km/h. Mijn vraag, hoe zet ik het limiet uit? Wat voor knoppen/instellingen moet ik doorlopen. Ik heb een Comand 2.5 zonder MY2001.

chriscroz

Geplaatst door chriscroz (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij een C classe kun je dit via het stuur instellen in he instrumenten paneel, het staat in de handleiding hoe dit te doen, het lijkt me stug dat dit voor jou wagen niet geld

succes Marcel.

chriscroz (0), 16 jaar geleden

Heb gekeken in de handleiding, zou via het menu gaan via het stuur. Echter die optie verschijnt gewoon niet ! Is er een andere manier ? 1,3 mute op de comand ofzo?

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij ik denk niet dat het gewoon verschijnd op de combi maar ge moet in garage menu gaan daar zou dat moeten staan .waar ge uw onderhoud funkties kunt opvragen .ivb olie enz..

chriscroz (0), 16 jaar geleden

Helaas, zelfs de mercedes garage snapt er helemaal niets van. Hoe kan ik in het garagemenu komen is daar een toetscombinatie voor? Of zijn er andere opties?

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

probeer eens contakt op stand 1 dan knopje langs combi indrukken blijven drukken tot je een piep toon hoort dan contakt op stand 2 zetten dan door bladeren met de pijltjes opt stuur moet wel zien voor je dat gaat doen dat de combi op kilometers staat succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.