Mercedes-Benz 190: hoger toerental en slecht wegrijden.

Bouwjaar: 1988

Hallo allen,

Ik heb een 2.6 aut. die sinds een paar weken een verhoogd toerental laat zien (economymeter, ik de 1 op 7 niet meer haal en (soms) slecht op toeren komt. pas als ik de kick-down gebruik komt de auto op snelheid. Boven ± 50-60 km p/uur is het probleem weg. Ook bij stationair valt economymetertje niet altijd terug.
Is dit een probleem en zo ja, kan iemand mij een oplossing aandragen?

Pirate

Geplaatst door Pirate (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens my heb je ergens valse lucht. kyk alle leidingen na waar vacuum op staat. hoor je nergens sissen als je gas geeft? b.v. derembekrachtigingslang en alle dunne leidingen die aan de motor zitten. kyk of ze allemaal goed vast zitten en niet lekken

Pirate (0), 18 jaar geleden

Martin, het is inderdaad ergens valse lucht... Bij het verwijderen van mijn luchtfilterkast werd ik niet goed van alle slangetjes... Inmiddels is het weer weer om de 2wieler te pakken.... Zodra ik iemand heb gevonden om deze twee linkerhanden te helpen bij deze zoektocht en de oplossing is gevonden, laat ik het je weten!!

I.i.g. bedankt voor je reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.