Mercedes-Benz 190: Start slecht

Bouwjaar: 1992

Deze MB 190E wil niet goed starten de benzine druk is goed de vonk is goed, en als die dan ff heeft gelopen start de auto wel weer goed en als je de auto langer niet gebruikt dan start wij weer slecht wij weet voor mij raad

groeten Emil

JZB-Motorsport

Geplaatst door JZB-Motorsport (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

verdeelkap rotor kabels controleren of vernieuwen ne de stekkers v/d computer controleren op corrosie

JZB-Motorsport (0), 18 jaar geleden

Verdelerkap en kabels zijn nieuw computer nog niet nagekeken ga ik morgen doen

JZB-Motorsport (0), 18 jaar geleden

Computer en stekkers zijn allemaal nog goed? veder nog ideen hoor het graag

erikm2867 (0), 18 jaar geleden

De problemen die je hebt komen overeen met wat ik had met mijn 190E 1.8. Ik heb het opgelost door ze zekering van het overspanningsrelais (onder plastic kap achter de accu) even los te nemen, schoon te maken met contactspray en weer terug te zetten. Als dat niet genoeg helpt kun je ook even het hele relais losnemen en de contacten schoonmaken. Vijf minuten werk en met een beetje geluk heb je een even goed resultaat als ik.


Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.