Mercedes-Benz C-Klasse: icoontje op dahsboard

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: c 200 kompressor automaat

L.S. mijn probleem is het volgende. Ondanks herhaaldelijk resetten door de verschillende garages blijft het icoontje gelijkend op een motorblok kleur oranje steeds weer branden op het dashboard. Vorige week woensdag 10-02-2010 gereset. Maandag 15-02-2010 op de snelweg was het weer raak, icoontje begon weer blijvend te branden. Ik ben hier vaker voor naar de garage geweest maar het probleem keert steeds weer terug. Ik hoop dat er een mb rijder is die dit probleem erkent en mij hierover zou kunnen informeren. Ik dank u bij voorbaat voor uw welwillende medewerking. Het advies hoeft niet gratis te zijn.Met vriendelijke groet, André

Beeph

Geplaatst door Beeph (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 14 jaar geleden

Is de auto al uitgelezen op eventuele storingen?
Alleen resetten helpt niet, je moet de oorzaak eerst oplossen.

mvg,
Hans.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Tja, het is net als die oude reclame: wrijven helpt niet, Rennies wel.
Dat geldt hier ook: resetten helpt niet, repareren wel.

Laat de auto bij een dealer uitlezen en zorg dat je de storingscodes krijgt en dan hier plaatsen.
Als alternatief laten uitlezen bij een serieus universeel bedrijf met EOBD/OBD2 en wederom nummers van de foutcodes hier plaatsen.

Beeph (0), 14 jaar geleden

Goedemiddag meneer Hans & Old Ford,

Hartelijk dank voor uw snelle reactie en adviezen. Ik ga er aan werken. Zodra ik iets meer weer zal ik u daarvan in kennis stellen.
Vriendelijke groet, André

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.