Mercedes-Benz c220 cdi: ik kan de service interval niet resetten.

Bouwjaar: 1999

Beste mensen.Wij zijn sindskort in het bezit van een c220 cdi van bouwjaar 1999.Er werd verteld in de eerdere berichten dat je de service interval kon resetten.Het lukt ons namelijk niet om te resetten.
Er blijft een sleutel teken (=onderhoudteken) met 400 op display van de klok en nu gaat hij ook niet meer terug naar de huidige km-stand en de dagteller.Weten jullie misschien hoe dit resetten moet of moet ik iets anders proberen?.
Alvast bedankt voor jullie hulp.

ercan

Geplaatst door ercan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

stap1:contact aan en druk 2x op de 0-knop.stap2:contact afzetten. stap3:druk op 0-knop en vasthouden en contact aanzetten en na 10 seconden komt nieuwe interval op de display en een geluidsignaal. stap4: laat na geluidsignaal 0-knop los stap5: contact afzetten succes

ercan (0), 18 jaar geleden

Beste Martin,dit hebben we geprobeert,echtergeen resultaat.die 400 (met onderhoudteken)blijft op scherm staan en de dagteller en de km stand is gewoon verdwenen.

kan het iets anders zijn.ik hoor het heel graag van je.

groetjes

ercan (0), 18 jaar geleden

Beste problemcar bezoekers.Ik heb goed nieuws.Zoals hierboven vermeld kon ik niet handmatig mijn service interval resetten van mijn mercedes c220 cdi.Probleem heb ik gevonden.Misschien is dit iets voor jullie voor het geval dat het bij jullie ook een keer niet lukt.

Ik heb de accu + pool losgehaald en 10 minuten gewacht en daarna weer erop gedaan.Toen ik naar de km-klok keek zag ik dat de km-stand en de dagteller weer terug kwam.

Vervolgens heb ik handmatig geresset zoal Martin hierboven had aangegeven.En de service interval was geresset.Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.Martin,nogmaals bedant voor je tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.