Mercedes-Benz c220 d: ik wil deze kopen waar moet ik op letten

Bouwjaar: 1994

ik ben voornemens een mb c220 d met 3 ton op teller bij een gerenomeerde mb garage, maarom deze goed te kopen, waar moet ik op letten afgezien van apk en nap?
na jaren franse auto gereden te hebben zijn we er achtergekomen dat de stoelen van een mb ook goed zijn voor mijn vrouw haar rug. dus heeft er iemand intresse voor mijn laguna lpg g3 164 000 op de teller full options automaat 2 liter enz enz laat even weten want dat geld kan ik dan bij de mb leggen. groet ben

famvherwaarde

Geplaatst door famvherwaarde (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien wat overbodig, maar als de reden voor aankoop de rugklachten van je vrouw zijn, kun je overwegen om een goede stoel te kopen, b.v. Scheel of ASS. Deze gaan jaren mee en met eventueel een nieuw frame passen ze ook weer in een volgende auto.

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Rondom goed bekijken , interieur netjes , goed in de lak?
En niet vergeten : 6 maanden Bovag garantie !
Verder ligt het aan de uitvoering (Classic , Esprit , Elegance )welke opties de auto heeft .
succes,

mvg,
Hans.

famvherwaarde (0), 18 jaar geleden

een stoel, hebben we geprobeerd.
maar waarom ik weet het niet is geen goede optie.

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

er zit maar 1 echt zwakke plek op de door jouw genoemde auto :BRANDSTOFPOMP. bij 300.000km zal deze al wel eens vervangen zijn, vraag hoe lang hij er op zit en eventueel een km garantie specifiek op de pomp vast laten leggen.

famvherwaarde (0), 18 jaar geleden

dank ieder voor zijn info mijn probleem is inmiddels opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.