Mercedes-Benz C-Klasse: Inbouw parrot mki9200 bleutooth

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Heeft iemand ervaring met het inbouwen van een parrot hoe zit het namelijk met die can bus van de auto kan hij daar op gewoon of zijn er kunst grepen nodig?
Heeft iemand hier evaring mee liefst met foto's.
Bij voorbaat dank.

jan01234

Geplaatst door jan01234 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

als het goed is heeft u nog een w202 model zoals dat heet, als dat zo is is er geen probleem, heb zelf ook zo'n model met een parrot er in.
gewoon plug and play

marc

jan01234 (0), 14 jaar geleden

Nee het is een W203 model dus zal het wel anders zijn.

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

dan zal de auto ook van modeljaar 2001 zijn.

maar idd dan zal er een can bus interface tussen moeten, de dealer of een goeie telefoonzaak kan deze waarschijnlijk wel leveren.

marc

jan01234 (0), 14 jaar geleden

er moet volgens mij een makelijker manier zijn

eddyarc (100), 14 jaar geleden

canbus maakt niet veel uit het is alleen dat je de boxen nog achteraan de radio kunt vinden anders moet je de orginele versterker vinden en daar aftakken de voeding van de parrot is een plus een massa en een +15 die je kunt vinden aan de sigaretten aansteeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.