Mercedes-Benz C-Klasse: inhouden bij koude start, gasauto

Bouwjaar: 1994, Brandstof: LPG, Motorcode: 180

Als we de auto (koud) willen starten en dan gaaan rijden dan houd de auto in, net zolang tot hij naar gas overgaat. Het lijkt of hij twijfelt of hij nu op benzine of gas moet gaan rijden. Je hoort na een 200 meter een paar keer bonsgeluiden onder de auto, dan springt hij op gas en dan rijdt de auto verder als een zonnetje. Iemand een idee waar dit aan kan liggen? (De gastank is een jaar geleden geplaatst)

rowey

Geplaatst door rowey (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

laat het storinggeheugen uitlezen en als daar niks uitkomt dan is het misschien vervuiling van de verstruivers omdat ze niet veel werken gooi dan eens injectie reiniger in de tank het liefst als de tank bijna leeg is en doe er bij een volle tank daarna nog eens een in en kijk of het veranderd.

groetjes jan.

rowey (0), 15 jaar geleden

Dank je wel, dat met injectie reiniger hadden we ook al gedaan, maar met een halve tank vol, misschien was dat teveel benzine? Proberen het binnenkort gewoon nog een keer met minder brandstof!

groetjes Corrie

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

we horen het wel of het geholpen heeft.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.