Mercedes-Benz B-klasse: Inhouden bij optrekken

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 CDI

De laatste paar weken heb ik problemen met mijn auto, de auto trekt heel langzaam op. Het optrekken bij een stoplicht of zo gaat goed, maar als ik op de snelweg kom en ik wil naar de 100 of meer dan komt hij maar heel langzaam op gang. Ook valt me op dat de auto meer verbruikt als normaal als hij zo doet inhouden. Vanmorgen is er ook nog een oranje motor lampje gaan branden. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

We hebben zelf een ondrhoudsbeurt uitgevoerd, blijkt dat de mercedesgarage alleen maar geld gevraagd heeft voor niks doen. De oude filters stonden namelijk de datums op geschreven van de keer daarvoor. Wel was de slang van de turbo losgetrokken. Nu dit gerepareerd is, is het probleem opgelost.

Karen80

Geplaatst door Karen80 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou beginnen met de foutcodes te laten uitlezen. Dat scheelt een hoop gezoek en gegis.
Als ik moet gokken zou ik zeggen, mogelijk een probleem met het regenereren van het roetfilter.
Maar voor hetzelfde geld is het een defecte sensor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.