Mercedes-Benz B-klasse: Hoger brandstofverbruik

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1700

Van de ene dag op de andere is het benzineverbruik gestegen van gemiddeld 1 op 14 naar 1 op 10. Het lijkt er ook op of dat de moter langzamer warm wordt maar dat weet ik niet zeker. Aut0 krijgt steeds zijn onderhoudsbeurten. Wat zou dit kunnen zijn????

MercedesBtje

Geplaatst door MercedesBtje (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoe is het brandstofverbruik gemeten ??

Gr. paul

kaleido 1 (985) PRO, 10 jaar geleden

bij het langzamer op temperatuur komen , speelt de buitentemperatuur natuurlijk ook een rol , staat de temperatuurmeter ook lager dan normaal , zo ja , verdenk ik de thermostaat , wat dan weer het hogere verbruik ? zou verklaren.
Maar eerst eens een daadwerkelijke verbruiksmeting doen .
Tank vol , km stand noteren , rijden , vol tanken en het aantal liters delen op de km en je weet het.

MercedesBtje (0), 10 jaar geleden

Ik heb het verbruik gemeten zowel via de computer als via het tanken. De motertemperatuur wordt wel normaal, net zo hoog als voorheen alleen lijkt het of dat de moter trager op temperatuur komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.