Mercedes-Benz 220: Inhouden dieselmotor als die warm is

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Goede avond,

Mijn naam is Eric en ben in het bezit van een Mercedes C 220 CDI, dieselmotor, automaat.

Sinds een week of twee heb ik, als ik een kilometer of 20 gereden heb, dat ik de auto nauwelijks reageer als ik het pedaal intrap. Heel gevaarlijk als je wilt gaan inhalen.
Heel irritant als je bij het stoplicht wegrijdt want dat gaat langzaam en de automaat schakelt snel door. Hij schiet in een soort van noodloop?

Vandaag hebben ze in de garage de verstuivers eruit gehaald en laten testen bij Terlouw in Mijnsheerenland. Gevolg: twee van de vier moesten vervangen worden. Er zijn twee gereviseerde teruggeplaatst. Toen ik hem vanmiddag ging ophalen zeiden ze dat hij weer als een zonnetje reed. Ze hadden er een aardig stuk mee proefgereden. Ik zei nog gekscherend of ze wel lang genoeg hadden gereden. Zij vonden van wel.
Ik vanavond met vrouw een stuk gereden en na 15 kilometer schoot hij weer inde noodloop? en was alle power eruit. Vet balen natuurlijk. Even boodschappen gedaan. Auto startte uiteraard als vanouds en wegrijden ging ook als een jekko, totdat ik moest afremmen bij een bocht. Helaas de power was weer weg en hij reed langzaam en snelschakelend naar de 50 kilometer snelheid.

Heeft iemand een idee of ervaring die hij/zij met mij wilt delen. Ik hoor het graag.

Liefde

Geplaatst door Liefde (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

is hij uitgelezen, best laten uitlezen met stardiagnose, turbo slangen niet gescheurd nazien
gr

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Ik snap werkelijk niet waarom ze gelijk aan die verstuivers gaan zitten prutsen,9 van de 10 keer is dat het gewoon niet.
Eerst uitlezen en een goede diagnose stellen alvorens gelijk te gaan sleutelen.
Nu ben je een hoop geld kwijt en probleem nog niet opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.