Mercedes-Benz Slk-Roadster: inhouden koude motor

Bouwjaar: 1999

Als bij het wegrijden de motortemperatuur oploopt naar normale waarde, houdt de motor erg in. Op normale bedrijfstemperatuur is dit weg. Tevens komt er een ratelend geluid uit de motor tijdens de overschakelmomenten. Betekent dit dat er een probleem is met de distributieketting (en een verkeerde ontstekingstiming hierdoor)?

Joey5523

Geplaatst door Joey5523 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat de koelvloeistof-temperatuurmeter voor de ezl(ontsteking) stuk is. Het is een sensor met dubbele stekker, een voor de ontsteking en een voor de injectie, deze sensor vervangen.

Joey5523 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor je (enige) reactie Moh. Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt bij de dealer en zal dit in het verhaal meenemen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.