Mercedes-Benz 190: inspuitpomp

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 L

de inspuitpomp van mijn vaders auto (mb 190 D, 2.0 L 1992 handbak) heb ik vervangen

Nu mijn vraag, wat voor handelingen moet ik verrichten om de inspuiting zo te regelen dat het bij de eerste cilinder begint zonder hulp van een indicator of digitester zodat ie loopt om het verder fijner te laten afstellen, alles staat op tijd (krukas, nokkenas)

Alvast bedankt Lisa,

Lisa-A

Geplaatst door Lisa-A (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jean (0) PRO, 17 jaar geleden

voor een paar centen koop je een afstelpennetje dat je zijdelings(schroefdop aan pomp verwijderen)in de pomp kan draaien,zet eerst motor15 krukas graden voorbij bdp van eerste cylinder,haal pomp eraf,verdraai as van de pomp tot je een pen ziet,monteer nu afstelpennetje(gleuf in afstelpen moet juist passen op pen van pomp)monteer pomp op motor(o ring op pomp vernieuwen) afstelpen eruit,schroefdop erin,motor staat goed afgesteld,niets te indicator of digitester(overbodig)vergeet niet je bent nog aan een oerdegelijke motor bezig

Lisa-A (0), 17 jaar geleden

Hallo Jean,

het is gelukt, en ook gelijk een goeie beurd gemaakt op school

bedankt voor de goede uitleg

mvg. Lisa,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.