Mercedes-Benz E-Klasse: ivm losse alternator kop

Brandstof: Diesel, Motorcode: type 211 220cdi

Alvast Marc bedankt voor je reactie , maar het is dat dat ik wil bedoel op de alternator staat een vaste pollie heb hem er al af gehad .
Best dat ik deze dan vervang en een losse pollie kop monteer ? origineel worden er geen losse pollie koppen gemonteerd.
Mvg Patrick

slebon 1

Geplaatst door slebon 1 , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

slebon 1, 11 jaar geleden

Beste leden Regelmatig gaat er een batterij branden in het display ,de afbeelding is wel in het wit en niet in het rood.
Deze vermelding dient om de batterij te sparen zodat er nog genoeg stroom is om te starten en alle eletrische delen zoals zetelverwarming of restwarmte uit te schakelen . Toch is de batterij over een jaar vernieuwd en daarom dat ik twijfel of het de batterij wel is .
Zal bij gelegenheid een andere batterij gebruiken om eens te proberen of kan er nog iets anders de oorzaak zijn
Mvg Patrick

slebon 1, 11 jaar geleden

Geachte leden Ik heb inderdaad een vrijlooppoullie gemonteerd op mijn mercedes e gemonteerd en ik laat jullie weten dat het verschil ongeloofelijk is .De wagen is zachter en schakelt zelfs beter en geeft een losser gevoel bij het rijden en geen trillingen meer bij stationeer draaiende motor.Heb bij mijn collega van het werk ook zo een losse poullie gemonteerd en die zegd ook dat zijn auto beter rijd.
Heb mij laten vertellen dat die wagens van in de fabriek zo een losse poullie hebben wel dan zijn deze twee toch vergeten.
Ik kan steeds niet begrijpen dat zo een klasse wagens nog zo een kleine fouten hebben en zelfs in de garage zelfs nog niet de opmerking maken
om deze verbetering aan te brengen of hebben die dan die fieling of de ervaring niet vraag ik mij dan dikwijls af Ale het probleem is opgelost en zellfs goedkoop aankoop 50 euro maar bij mercedes 100eur zonder plaatsing??????? Mvg Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.