Mercedes-Benz C 200 CDI: Kachel warm tijdens rijden, koud bij stilstand.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: w203, Motorinhoud (cc): 2148

Beste allemaal,

Ik ben al een tijd lid van dit forum maar mijn e-mail adres is niet meer bekend bij Problem car. Ik kan dus geen nieuw WW aanvragen. Tja, weinig benz problemen gehad de afgelopen 9 jaar en wellicht heeft PC het leden bestand opgeschoond.....
Nu heb ik het volgende euvel. Sinds deze week wordt de kachel wel warm maar niet wanneer ik stil sta. Kachel motor werkt naar behoren, er blaast genoeg lucht de cabine binnen. De stelmotor doet ook z,n werk, ik kan de verschillende standen selecteren en hier wordt dan achtereenvolgens de lucht uit geblazen. Afgelopen zomer is de thermostaat vervangen en werkt naar behoren. De watertemp geeft 80+ aan en staat daarboven stabiel. Omdat ik op dit moment op zoek ben naar een nieuwe auto (huidige heeft er sinds deze week 350.000 op zitten) wil ik er niet te veel geld aan uitgeven maar wil ik voorlopig nog wel zo comfortabel mogelijk naar en van m'n werk. Heeft iemand enig idee en ook eventueel een oplossing?
Alvast bedankt.
Guus

guus75

Geplaatst door guus75 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Misschien eerst even laten uitlezen, liefst met een stardiagnose zodat je ook de live data kunt zien. Kijk bijvoorbeeld naar je ingestelde waardes of deze overeenkomen met actuele waardes en bijvoorbeeld je interieurtemperatuur sensor. Zit hier toevallig ook nog een extra verwarming in, diesel of elektrisch?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.