Mercedes-Benz E-Klasse: kachelkraan

Bouwjaar: 1998

Ik heb sinds kort een E290 uit 1998. Bij afzetten van de motor hoor ik onder de kap de kachelkraan tikken, dit stopt na ongeveer 1 minuut. Helaas werkt de airco niet meer, deze moet volgens mij opnieuw gevuld worden. Of is er toch een relatie te leggen tussen het niet werken van de airco en het tikken van de kachelkraan.

Mvg

Aj81

aj81

Geplaatst door aj81 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Caspar1549 (0), 18 jaar geleden

Of de relatie er is tussen de airco en de kachelkraan weet ik niet.
Veel slechter nieuws kwam ik zelf tegen toen de kachelkraan tikte: dacht eerst aan een kapotte koppakking maar het bleek een geschuerde kop te zijn. Is makkelijk te herkennen: bouwt dan enorm druk op in het koelsysteem en rookt wit en zuipt koelvloeistof.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan ook zijn dat je de elektrische waterpomp hoort voor de interieur kachel, deze werkt soms net wat je zegt een minuutje door voor koeling van de warme motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.