Mercedes-Benz Cls-Klasse: Kentekenplaatverlichting

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3500

Geachte lezers, enkele weken geleden ging één van mijn kentekenplaatlampjes uit. Het betreft een CLS 350 (C219) uit 2005 km stand: 100.000 . Lampje vernieuwd maar wilde niet branden, tijdens apk keuring heeft een MB specialist (dus geen dealer) de complete kentekenplaatverlichting vernieuwd, echter geen resultaat. Er komt geen spanning op die fitting. Het lijkt allemaal zo simpel maar ik begin er behoorlijk de P in te krijgen, er komt uiteraard steeds een malfunction melding in mijn cockpit. Superirritant! Weet er iemand raad ? Bij voorbaat dank mvg Peter.

gaucho

Geplaatst door gaucho (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thomasspan (0), 10 jaar geleden

zitten er 2 lampen? zo ja zal deze draad wel ergens aan elkaar gekoppeld zijn. als de ene het wel doet en de andere niet dan zal er toch wel ergens een kabelbreuk zitten. meten is weten (heel veel meten is zweten) good luck

gaucho (0), 10 jaar geleden

Euvel gevonden, er was een draadbreuk in de kofferbak in het linker scharnier. Daar loopt de elektrische draad in een geleiding, waarschijnlijk is de draad ergens tussen gekomen. Moest niet mogen voor zo'n auto. Hiermee sluit ik deze topic af. .... Een jaar later kwam ik erachter dat het navi systeem niet fabriek-af was maar later ingebouwd, diegene was waarschijnlijk de oorzaak van deze ongebruikelijke storing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.