Mercedes-Benz Vaneo: kentekenverlichting??

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 22

hallo, bij deze vaneo 639 branden de kentekenlampen niet. Zekeringen staan in het boekje niet appart aangegeven, en in de zekering kasten lijkt alles ok. zijn deze appart gezekert? of zit er ergens nog een zekeringkast? we hebben onder de motorkap bekeken en onder de bestuurders stoel. Je krijgt geen spanning voor de doorvoer naar de achterklep. Met uitlezen geeft ie wel een onderbreking of dergelijks richting de kentekenlampen. alle andere verlichting is goed.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vaneo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 12 jaar geleden

als er kortsluiting in zit wordt er geen spanning meer opgezet door de module.

kijk eens als er geen sluiting zit bij handgreep waar de lampen inzitten,kan een kabel knelzitten bij foute montage.

timhoeks2 (0) PRO, 12 jaar geleden

toen de ruitensproeier het ook niet bleek te doen eerst dat maar eens bekeken. bleek dat de slang stuk was en achterin een stekker had lopen spuiten. daar kunnen ze zelfs bij mercedes niet tegen....

garage van horne3459 (0) PRO, 12 jaar geleden

tja,water en electriciteit he,!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vaneo of stel zelf een nieuwe vraag.