Mercedes-Benz 110 D: Kilometer teller

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Wie o wie kan helpen ik zit met een vito 1997 110d waarvan de km stand niet meer oploopt en de snelheids wijzer het ook niet doet. Unit reeds vervangen door een 2dehands exemplaar .probleem blijft. Obd stekker niet te vinden! Ook niet onder de stoel etc. Zelf ben ik een amateur sleutelaar met toch voldoende kennis dacht ik maar dan vooral mechanisch en zo blijkt zeker niet elektronisch.ben ten einde raad wie kan helpen?
Grt twan

Twanneke81

Geplaatst door Twanneke81 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 5 jaar geleden

sensor op versnellingsbak nazien, kabel breuk.
ronde 38 punts onder aan zetel bak chauffeur.
gr

Twanneke81 (0), 5 jaar geleden

Beste willy9 bedankt voor je respons maar raar of niet geen obd onder de zetel of het dashboard ik snap er ook nx van maar als je met 3 2dagen zoekt dan is het er niet. De sensor in de versnellingsbak was geoxideerd deze heb ik schoongemaakt maar helpt niets .tot zover nog steeds hetzelfde .😭

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.