Mercedes-Benz Vito: licht schuin aflopen r voorwiel

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2100, Vermogen (kw): 100

deze wagen heeft ong.18000 km gelopen na een wasbeurt had ik gezien dat de rechter voorband iets schuin afliep tegenover het linker wiel duidelijk zichtbaar dus MB gecontacteerd in 1e instantie vonden ze dit normaal, ik niet ik had via via vernomen dat er meerdere vito's dit probleem hadden dus hier op gewezen en ze hebben deze wagen uitgelijnd en de voorste wielen met de achterste omgewisseld in 1e instantsie zou ik dit moeten betalen, naderhand niet nu kijk ik dit euvel om de 2weken na en vindt ik da de rechter voorband anders aanvoelt dan links precies of de uiterste buitenkant kapt ,wat moet ik hier mee aan aub?

Roger 09

Geplaatst door Roger 09 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 5 jaar geleden

Terug naar de dealer is nog steeds garantie , we praten over rechts als aan de passagiers kant ?

willy9 (0) PRO, 5 jaar geleden

Is niet goed uitgelijnd, schokdemper goed nazien, trek wagen niet weg bij stuur los laten in recht uit rijden

Roger 09 (0), 5 jaar geleden

het is de passagierskant en de wagen trekt helemaal niet rechts of links bij rechtuitrijden!!

Roger 09 (0), 5 jaar geleden

probleem is opgelost,ik heb er wel een onduidelijke uitleg bijgekregen dat er nieuwe uitlijningswaarden toegepast zijn opgedragen door MB zelf!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.