Mercedes-Benz Slc: kleppen stellen merc. 350 slc, 1978, 8cil.

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine, Motorcode: 8 cilinder V8

Goede dag, Ik wil de kleppen kontroleren van mij oldtimer omdat ze rammelen,het zijn hydraulische klepstoters is hiervan iets
af te stellen en hoe? Ik kan in het onderhoudsboek hierover weinig vinden, en heb toch een redelijke kennis van motoren.
Wie kan en wil mij hierover helpen. MVG. John.

johnriet@home.nl

Geplaatst door johnriet@home.nl , lid sinds 13 jaar geleden

5 Reacties

Hans4040 PRO, 11 jaar geleden

Klepstoters zijn niet hydraulisch; gewoon koud afstellen.
Inlaat 0,10mm
uitlaat 0,20mm

mvg,
Hans.

willy9 PRO, 11 jaar geleden

1

johnriet@home.nl, 11 jaar geleden

Hoy, Ik krijg twee verschillende antwoorden op mijn vraag over het kleppen stellen van mijn merc, 350 slc 1978, nou hoop ik dat hans 4040 moderator gelijk heeft, want volgens Wiily9 professional zijn ze toch hydraulisch, dus bijna niet zelf te doen dit in verband met speciaal gereedshap, maar toch bedankt en ik laat weten wie gelijk heeft. MVG. John

willy9 PRO, 11 jaar geleden

1

johnriet@home.nl, 11 jaar geleden

Hoy Willy, sorry dat ik dacht te lezen dat de kleppen van mijn merc. 350 slc 1078 hydraulisch waren, ik ga maandag beginnen met het kleppen stellen, ik laat je weten of het gelukt is, nog bedankt voor je mailtje MVG. John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLC-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.