Mercedes-Benz A-Klasse: km teller

Bouwjaar: 1998

bij mijn mercedes a 160 zie ik mijn klokje en km teller niet meer branden het licht zeer vaag op warschijnlijk moet ik mijn dasch-bord demonteren maar weet niet of dit gemakkelijk te demonteren is of weet iemand raad wat het zou kunnen zijn ?

landerke

Geplaatst door landerke (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

apktje (0) PRO, 18 jaar geleden

Er zit een lampje achter de display. Achter de plastic kappen van het stuur zitten parkers om de teller los te halen. Twee grote stekkers los een je kunt het lampje (1,2 w) zo vervangen ( zit wel diep(punttangetje). Ca. 15 minuten werk, succes

landerke (0), 18 jaar geleden

nogmmals bedankt apktje mijn lichtje was zwartgebrand en heb geen probleem gehad om het dasch-bord te demoneteren mijn teller zie ik heel goed nu met een ander lichtje erin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.