Mercedes-Benz A-Klasse: tempomaat(cruise control)

Bouwjaar: 1998

Kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om zelf (achteraf)een tempomaat(van mercedes)in te bouwen en dan bedoel ik een tempomaathendel bij de mercedes dealer bestellen ,inbouwen,aansluiten en rijden maar.Of is dit te makelijk en wordt het een complete cruise control (met schakelaars en bedrading)inbouwen.Het gaat om een a-klasse 160 benzine uit 1998.
B.V.D Marcel

marcel6953

Geplaatst door marcel6953 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ronald10422 (0) PRO, 18 jaar geleden

zo makelijk gaat dat niet ;je moet eerst eens kijken of er een code string is met tempomaat voor die motorregeleenheid dat kunje op vragen m.b dealer in het E.P.C bestand; dan moetje de code proberen in te voeren (met stardiagnose) als de motorregeleenheid dit niet accepteert kunje het vergeten.er zijn twee soorten tempomaat schakelaars een voor benzine en andere voor diesel. de benzine heeft ook nog een limcontrol speed als extra functie.het programmeren zouw ik door de dealer laten uitvoeren en controleren als dit allemaal gelukt is kunje zelf de bedrading maken en aan sluiten op de steker van de motorregeleenheid en op de15+ en massa

oja vergeet niet de mantelroor er bij te bestellen.
het advies laat het door de daeler zelf doen -/+ 3.5 uurtjes werk

gr ronald

marcel6953 (0), 18 jaar geleden

Ronald

Bedankt voor je info.Ik ben namelijk ook al bij de md dealer geweest en bij de onderdelen balie was het van tempomaathendel monteren ,inregelen,en rijden maar en bij een andere collega was het van nee compleet inbouwen kosten 500 euro.Toen had ik zo iets van wie houd nou wie voor de gek. groeten marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.